a társasjátékról

Ami még közelebb hoz Titeket egymáshoz!

Nézd meg rövid bemutató videóinkat!

a játék leírása

Szexuálpszichológus bevonásával készített társasjáték felnőtteknek – párkapcsoati- és szexuális tanácsokkal, ötletekkel.

JÁTÉKOSOK SZÁMA: 2 FŐ

ÉLETKOR: 18+

Az Érzékek Játéka társasjáték egyedülálló a piacon, mert sokban különbözik más felnőtt társasjátéktól, mivel itt a hangsúlyt, a lelki és testi kommunikáció kapja közted és a partnered között.

Az Érzékek Játéka nem csupán a szexuális kalandvágyról szól, hanem annak mélyebben gyökeredző létéről, és ez nem más, mint az egymás iránti testi, lelki vágy és harmónia.

Hiába a „csúcstechnika”, a profi pózok, ha a szexből hiányzik az intimitás. Ezt pedig csak olyan partnerrel lehet megélni, akit ismertek annyira, hogy igazán bízzatok benne.A társasjáték célja az, hogy felfrissítsük, izgalmat és újabb aspektusokat vigyünk a kapcsolatunkba.

Nem csak szexről, de egymás mélyebb megismeréséről is szól ez a játék.Szeretnénk, ha társasjátékunk sok pár életében mélyreható változásokat indítana el a valódi intimitás területén.

Meglepetés Tantra masszázs technika!
Az animációs masszázs videó linkjét a dobozban lévő füzetben keressétek!

A változás jogát fenntartjuk, a játék már nem tartalmazza a CD-t.

a doboz tartalma

Érzékek Játéka társasjáték felnőtteknek

A doboz tartalma:

 • 1 db 18 perces videó
  (masszázs technikákat tartalmazza, animációs 
  formában)
 • 1 db játék füzet
 • 1 db játéktábla, 78 db mező
 • 150 db feladat kártya!
 • 1 db fekete kendő
 • 1 db madártoll
 • 2 db kristály kő (bábu)
 • 1 db dobókocka

a játék menete

Az Érzékek Játéka társas 4 zónára van felosztva.

A zónák egymásra épülnek, ahogy közeledtek a cél felé, egyre forróbb és vággyal telibb lesz az éjszaka.

A legtöbb társasjátékhoz hasonlóan, az Érzékek Játéka társast is dobókockával kell játszani.

A kártyákat paklinként, rakjátok a játék mellé, és jól keverjétek össze!
A start mezőn állva a játék első dobását természetesen a hölgyek végzik.
A dobókocka által dobott számot leszámolva lépj az adott mezőre, húzz egy annak megfelelő kártyát, és a leírtak szerint válaszolj, illetve végezd el a feladatot!

Ebben a játékban nincs ”Cél” mező.

Ha a játék vége felé úgy sikerült dobnod, hogy a játékmező elfogyott, akkor a játéknak számodra vége, várd be a párod és utána átadhatjátok magatokat a végső élvezeteknek!

De vigyázat, a játék végéig egyik játékos sem juthat el a csúcsra!

Aki ezt a szabályt mégis „megszegné”, számoljon azzal a következménnyel, hogy párjának 1 teljes napig az összes kívánságát teljesíti – itt nem csak szexuális kívánság értendő.

Csak játékosan!

ismerkedés zóna

A játékot egy kis ismerkedéssel kezdjük.

Ebben a zónában a szexről, a szexuális-, és lelki vágyainkról beszélgethetünk tabuk nélkül.

A kártya egyik oldalán szexről, párkapcsolatról, vágyakról szóló kérdés találhatóamit a pároddal megbeszélhettek.
A kártya másik oldalán rövid, de tartalmas leírás található a témához kapcsolódva, ami a szexuálpszichológus tanácsai, illetve meglátásai számotokra.

Szintén ebben a zónában 5db kívánság mező található elszórva.

Mikor a kívánság mezőre lépsz, húzz egy kívánság kártyát, amin 3 db feladat található.
A 3 feladat közül válasz ki egy neked tetszőt, amit a partnerednek kell teljesítenie!
Itt minden feladat után van lehetőséged partneredet értékelni 1-5 pontig, aszerint, hogy hogyan válaszolt, illetve hogyan teljesítette az általad kiválasztott feladatot.

Aki a kívánság mezőkön szerzett pontokat összeszámolva a legtöbb pontszámot szerezte, az erre a célra készített kívánságkártyát magához veheti, és két héten belül  felhasználhatja.

érzékek zóna

Ennél a zónánál használt fekete szatén kis kendőt a szem bekötéséhez, és a madártollat a társasban találjátok.

Továbbá, a már bekészített kellékeket is ebben a zónában fogjátok használni  (jég, nyelvetek!, méz vagy szirup, csoki, finom ital).

A játékban van soft-, és hard jellegű feladat is. Ne szégyenlősködjetek, mert ha nem próbáljátok ki ezeket a feladatokat, akkor sosem fogjátok megtudni, hogy ez akár izgató is lehet a számotokra. Csak bátran!

Tehát, mikor dobtál a dobókockával, és ráléptél az Érzékek zóna lila mezőre, akkor húzz egy kártyát, és kösd be a partnered szemét, hisz mikor a szemünk be van kötve, akkor a bőrünk sokkal érzékenyebben reagál az érintésre.

Legyen a párodnak meglepetés, hogy mit is fogsz csinálni.

Tehát, húzz egy kártyát, és magadban olvasd fel a feladatot, de a párodnak tilos elmondani!

Kösd be a szemét, óvatosan érintsd meg, és a kártyán leírtak szerint hajtsd végre a feladatot.

masszázszóna

Jóni-, Lingam-, és a hagyományos masszázs technikák alkalmazását ebben a zónában próbálhatjátok ki.

A kártyán a masszázs technikák szöveges formában vannak. Ismerős lesz, mert ha az animációt figyelmesen végignéztétek, akkor ezek a technikák köszönnek vissza.

A játékban 3 féle masszázs kártyapakli található, ezeket a paklikat rakjátok egymás mellé: külön az erotikus masszázs, a jóni-, és a lingam kártyákat. A hölgyek a lingam-, és az erotikus kártya közül választhatnak, az urak az erotikus-, és a jóni kártyák közül választhatnak.

Tehát, mikor ráléptél a masszázs mezőre, húzz egy kártyát, és végezd el a párodon a kártyán leírtak szerint a feladatot, emlékezz vissza a játék kezdetekor megnézett animációra.

A feladatot addig csináld, míg szenvedély- és érzelem van benne!

Itt nem az idő a fontos, hanem az átélt pillanat!

izgalmi zóna

Káma-Szútra pozíciók és normál szex pozíciók, 15 db mező, és 34 db szex pozíció kártyával.

Itt a kártyán lévő képet utánozzátok le és élvezzétek egymás társaságát. A feladatot addig csináld, míg élvezitek az adott pozíciót!

Ha partnered úgy gondolja, hogy mehettek a következő feladatra, akkor csak annyit mondjon: Kedvesem, köszönöm kellemes volt!

kupon mezők

Továbbá, a játéktáblán szétszórva 5 db kupon mező is található.

Mikor a kuponmezőre lépsz, akkor húzz egy kupon kártyát! A kártyára lesz ráírva, mit kell tenned ahhoz, hogy a kártya másik oldalán lévő ”jutalmat„ be tudd váltani.

Úgy kell az adott feladatot teljesítened, hogy a partnered libabőrös legyen – tele érzelemmel és szenvedéllyel. Ha a partnered azt mondja, hogy CSODÁS VOLTÁL, csak ekkor kapod meg kupon kártyát, és válthatod be a neked tetsző időpontban!

A kártya egyik oldalán a feladat, a másik oldalán a beváltható jutalom.

Hogy még finomabbak legyetek egymás számára, ezért a játéktáblán elhelyeztünk + 6 db mezőt! Ha ezen mezők egyikére léptek, akkor igyatok egy pohár italt, és adjatok egymásnak egy hosszú érzéki nyelves csókot. Mindegy, hogy ki lép rá a mezőre a csók és az ital mindig jár!

Kellemes szórakozást kívánunk az Érzékek Játéka társasjátékhoz!

Phix s.r.o nem vállal fellelőséget az Érzékek Játéka során esetleg elszenvedett sérülésekért!

vásárlás

Rendeld meg társasjátékunkat kedvezményes áron!

MEGRENDELEM!

BRUTTÓ ONLINE ÁR: 14.990 FT

vélemények

Vásárlók, akik már kipróbálták a társasjátékot.

A társasjátékot mikor először a kezembe vettem egy kicsit féltem tőle, hogy a párommal milyen lesz ezt végig játszani!

Kellemesen csalódtunk, mert mind a ketten egy olyan útra léptünk az szexuális életünkben, ami még jobban összehozott kettőnket! A játék során sok mindent megtudtunk egymásról és úgy játszottuk, hogy mind a kettőnknek élvezet volt! A kártyák fenomenálisak, kitalálja, hogy mit szeretnék tudni a páromról és, hogy ki mire vágyik. A masszázs videó, szemkendő is nagyon jó, izgalmas és izgató az ötletes feladatokhoz.

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ne féljetek egy kis játéktól, jobban megismerhetitek egymást és szorosabb, intimebb lesz az életetek!

Nagyon szépen köszönöm, hogy egy ilyen játékkal gazdagabb lehetek!

NÓRI (39)

Én egy játékos kedvű lány vagyok…és bevallom őszintén én nem sok jót vártam a társastól, mert amilyen játékok vannak, hát…… viszont mindenféle finomságot ígért, ezért úgy gondoltam ennyit még rászánok.

A játék elején egy kicsit kellemetlenek a kérdések, de csak addig, míg nem nyíltok meg és nem hangolódtok egymásra. Igen az elején arra a pohár italra szükség lesz 🙂

A feladatokba néha belepirultam, de nagyon örülök, hogy egy kicsit átléptük a saját határainkat. A masszázs videó, kártya csodálatos, mert új technikákat tanultunk, amit hétköznap is élvezhetünk egymáson 🙂

Amit én hiányoltam..hmm ..még gondolkodom rajta, mert nem nagyon tudok ilyet mondani, a játék nagyon jól fel volt építve, egymásra épültek a mezők és a feladatok.

Talán egy hátránya van a játéknak, hogy kicsivel több, mint 1 óra alatt lehet kényelmesen végigjátszani. De ez nem mindenkinek hátrány, végül is végre van egy kis időnk egymásra 🙂

KRISZTI (22)

Engem a férjem lepett meg a játékkal, mondanom sem kell, hogy mi volt az első reakcióm. Egy napot gondolkodtam megsértődve, hogy miért kell nekünk egy ilyen játék. Ezután egy alkalmas időben kipróbáltuk. Inkább nem mondok semmit, csak hajrá fiúk, lányok!

Van még új a nap alatt, lehet még mit tanulni!!

MÁRTA (52)

Személy szerint én nem vagyok oda az ilyen társasjátékokért, de a páromat mindig is érdekelte. Mivel fontos nekem, ezért megleptem egy játékkal, nagyon örült neki, pár nap múlva már játszottunk is vele. Nagyon kellemes meglepetés volt, féltem, hogy unalmas lesz, de nem!! Tele volt jobbnál jobb feladatokkal, voltak soft és hard jellegű feladatok is....hát a hard az tényleg hard volt, a masszázs,... nem is tudtam, hogy így is lehet érezni....

Örülök, hogy ezzel a játékkal leptem meg, mert nagyon jól éreztük magunkat.

TAMÁS (37)

Én ajándékba vettem, nem próbáltam, de a visszajelzés mindent vitt.

Viszont meg kell jegyeznem, hogy a társas prémium kategória, fantasztikusan szép grafikával, igényes kidolgozással, kellemes a tapintással, a kártyák külön szín szerint zónákra hangolva.

Ajándékba is csak ajánlani tudom.

VIVI (26)